ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ: 09:00 - 17:00

ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:00 - 20:00

ΣΑΒΑΤΟ : 08:30 - 15:00

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Οι αρχές της φιλοσοφίας της ΥΙΟΙ Σ. ΦΡΑΝΤΖΗ ΑΕ είναι:

Η δυνατότητα επιλογής του πελάτη από μια πλήρη γκάμα προϊόντων μέσα σε όμορφα διαμορφωμένους χώρους. Το ανθρωποκεντρικό στήσιμο της εταιρίας ώστε πάντα ο στόχος να είναι η ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών του πελάτη.

Η επένδυση σε σχέσεις εμπιστοσύνης τόσο με τους πελάτες όσο και με τους προμηθευτές. Η λειτουργία της επιχείρησης σε υψηλά επίπεδα προδιαγραφών οργάνωσης και καινοτομίας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Αγαπητοί πελάτες,

Εμείς το προσωπικό της ΥΙΟΙ Σ. ΦΡΑΝΤΖΗ Α.Ε σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά για να μοιραστούμε την πείρα και την αισθητική μας μέσα από μικρές συμβουλές για ένα πιο όμορφο σπίτι.

Εμπιστευτείτε μας πριν ξεκινήσετε αυτό το δημιουργικό ταξίδι του καινούριου σας χώρου. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη επιλέγοντας τις σύγχρονες λύσεις της εταιρίας μας.

Πέρα από τις Τεχνικές και Πρακτικές εφαρμογές ας σκεφτούμε μαζί, τι πραγματικά σας εκφράζει, ποια υλικά σας δημιουργούν καλή διάθεση, ποια χρώματα, έπιπλα, αντικείμενα και γιατί. Μετά να προχωρήσουμε χωρίς να απογειώσουμε τον προϋπολογισμό σας.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρία ΥΙΟΙ ΦΡΑΝΤΖΗ Α.Ε. ξεκίνησε την λειτουργία της το 1978 από τον Νίκο Φραντζή.

Το 2006 η εταιρία δημιούργησε το νέο της κατάστημα στο 12 χλμ. Περιφερειακής οδού Ωραιοκάστρου. Από τα πρώτα χρόνια της μέχρι και σήμερα η εταιρία διακρίθηκε για τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της που πάντα είχε ως στόχο την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών και συνεργατών της. Αυτό το κατάφερε με το σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον της, την τεράστια ποικιλία επώνυμων ειδών υγιεινής, πλακιδίων, αξεσουάρ, επίπλων μπάνιου, τις έγκαιρες παραδόσεις προϊόντων και την άμεση εξυπηρέτηση από το καταρτισμένο προσωπικό και τους ιδιοκτήτες.

Τα τελευταία χρόνια με την είσοδο στην επιχείρηση και της 2ης γενιάς, η βάση και το όραμα της εταιρίας αναδιοργανώθηκαν σε νέα σύγχρονα πρότυπα διοίκησης και οργάνωσης. Προστέθηκαν η καινοτομία και η δημιουργικότητα. Σήμερα η ΥΙΟΙ ΦΡΑΝΤΖΗ» Α.Ε. έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των πελατών και προμηθευτών για την ποιότητα, την συνέπεια και το ήθος της.